пробанер

Вести од компанијата

Вести од компанијата

 • Како да го продолжите животниот век на конекторите RJ45?

  Како да го продолжите животниот век на конекторите RJ45?

  Конекторот RJ45 е мрежен кабелски интерфејс, кој е патен мост за сечија информациска мрежна комуникација.Поврзувањето со податоци е вклучено во скоро секое поле овие денови.Меѓутоа, во индустриското производство, механичките сили како топлина, прашина, влага, вибрации итн.
  Прочитај повеќе
 • Контролен трансформатор, трансформатор за изолација, како да разликувате?

  Контролен трансформатор, трансформатор за изолација, како да разликувате?

  1. Контролниот трансформатор ја контролира електричната опрема во потребната површина за примена според напонот и струјата што ја бара електричната опрема.Разликата помеѓу контролниот трансформатор и општиот трансформатор зависи од;генералниот трансформатор главно ја менува ...
  Прочитај повеќе
 • Составот на трансформаторот?Објасни го трансформаторот детално?

  1 Ефикасност на трансформаторите во електроенергетските системи.2 Вообичаени типови трансформатори.3 Главната структура на енергетскиот трансформатор.4 Клучните компоненти и функции на енергетските трансформатори.Ефикасноста на трансформаторот;Трансформаторот е статички податочен електричен уред кој користи магнетен ефект на...
  Прочитај повеќе
 • Примена на USB

  Примена на USB

  USB е стандардизација и поедноставување на приклучокот за поврзување на електронска компјутерска периферна опрема, а неговите спецификации и модели се формулирани од Intel, NEC, Compaq, DEC, IBM (), Microsoft (Microsoft) и Norterntelecom.Друга значајна предност на USB е тоа што е погоден за...
  Прочитај повеќе
 • ADS-TEC Индустриски компјутери од најновата генерација Моќен компјутер со кутии

  ADS-TEC Industrial PCs Најновата генерација Powerful Box PC —-Industrie Box PC – IPC9000 Industrial PCs Најновата генерација моќен Box PC Новиот ...
  Прочитај повеќе
 • Поврзување и функција на мрежен трансформатор

  Во етернет опремата, кога чипот PHY е поврзан со RJ, обично се додава мрежен трансформатор.Централната славина на некои мрежни трансформатори е заземјена.Некои се поврзани со напојувањето, а вредноста на напојувањето може да биде различна, вклучувајќи 3,3V, 2,5V и 1,8V.Тогаш како да го поврзете ...
  Прочитај повеќе
 • R & D и масовно производство на 10 Gigabit RJ45 конектор

  Пазарно ориентирана, побарувачката на клиентите е нашата иновација.Нашата компанија успешно го разви и масовно произведе 10 гигабитен RJ45 конектор.Со популаризацијата на мрежната апликација 5g и брзиот развој на Интернет на нештата, обичниот RJ45 конектор не можеше да ги исполни перформансите...
  Прочитај повеќе
 • Функција на LED во конекторот за мрежна порта RJ45

  Зеленото светло на повеќето мрежни интерфејси ја претставува брзината на мрежата, додека жолтото светло претставува пренос на податоци.Иако различните мрежни уреди се различни, обично: Зелено светло: ако ламбата е вклучена долго време, тоа значи 100 метри;ако не е вклучено, тоа значи 10m Жолто светло: долго вклучено ﹣...
  Прочитај повеќе