пробанер

Скрининг на производот3


Тип на конектор
Број на пристаништа
LED
Престанок
Компатибилен бренд
Слика на производот Објаснување

Бесплатен примерок 1932002-1 Metal EMI Without Light Pipe CONN лемење R/A SFP CAGE

Број на пристаништа: 1X1
LED : Без LED
Тип на конектор: SFP
Престанок: ЗАЛЕМУВАЊЕ
Компатибилен бренд: TE/Tyco

Повеќе

2227023-1 Со метална дупка - лемење EMI ​​пружина 0,25 мм дебелина на преса - Fit SFP конектор за кафез

Број на пристаништа: 1X1
LED : Без LED
Тип на конектор: SFP
Престанок: ПРЕС-ФИТ
Компатибилен бренд: Молекс

Повеќе

Бесплатен примерок CONN SFP RCPT 20POS 0.8MM SLD R/A SMD SFP конектор 1888247-2

Број на пристаништа: 1X1
LED : Без LED
Тип на конектор: SFP
Престанок: ЗАЛЕМУВАЊЕ
Компатибилен бренд: TE/Tyco

Повеќе

U77-A2114-200T Прес-Fit без светлосни цевки влакно приклучок 1x2 Конектор SFP CAGE

Број на пристаништа: 1X2
LED : Без LED
Тип на конектор: SFP
Престанок: ПРЕС-ФИТ
Компатибилен бренд: Амфенол

Повеќе

2007132-1 Без светлосна цевка низ дупка прав агол 1X4 порта SFP+ CAGE конектор за влакна

Број на пристаништа: 1X4
LED : Без LED
Тип на конектор: SFP+
Престанок: ПРЕС-ФИТ
Компатибилен бренд: TE/Tyco

Повеќе

2007263-1 Со метална EMI цевка прес-фит тип 1X2 порта SFP+ CAGE конектор

Број на пристаништа: 1X2
LED : Без LED
Тип на конектор: SFP+
Престанок: ПРЕС-ФИТ
Компатибилен бренд: TE/Tyco

Повеќе

10126907-101LF Приспособување со лесна цевка тип оптички влакна 1x1 SFP+ Конектор за кафез

Број на пристаништа: 1X1
LED : Со LED
Тип на конектор: SFP+
Престанок: ПРЕС-ФИТ
Компатибилен бренд: Амфенол

Повеќе

Склопување на кафез со интегрирана брзина на податоци на конектор (максимум) 4 Gb/s Надворешни пружини SFP порта матрица конфигурација 2x1

Број на пристаништа: 2X1
LED : Без LED
Тип на конектор: SFP
Престанок: ПРЕС-ФИТ
Компатибилен бренд: TE/Tyco

Повеќе

Склопување на кафез со интегрирана брзина на податоци на конектор (максимум) Надворешни пружини 2X2 SFP конектор вклучена Светлосна цевка

Број на пристаништа: 2X2
LED : Со LED
Тип на конектор: SFP
Престанок: ПРЕС-ФИТ
Компатибилен бренд: TE/Tyco

Повеќе

Склопување на кафез со интегрирана брзина на податоци на конектор (макс) Надворешни пружини 2X2 SFP конектор Нема вклучена светлосна цевка

Број на пристаништа: 2X2
LED : Без LED
Тип на конектор: SFP
Престанок: ПРЕС-ФИТ
Компатибилен бренд: TE/Tyco

Повеќе

SFP КОНЕКТОР И СТАНДАРДЕН ПРОФИЛ ЗА монтажа на кафез EMI Springs PRESS FIT 2 x 4 Port Matrix Configuration

Број на пристаништа: 2X4
LED : Без LED
Тип на конектор: SFP
Престанок: ПРЕС-ФИТ
Компатибилен бренд: TE/Tyco

Повеќе

2X6 SFP КАФЕЗ И PT КОНЕКТОР ASSY PRESS FIT EMI Springs

Број на пристаништа: 2X6
LED : Без LED
Тип на конектор: SFP
Престанок: ПРЕС-ФИТ
Компатибилен бренд: TE/Tyco

Повеќе
 
12345>> Страница 1/5