пробанер

Скрининг на производот4


Тип на конектор
Ориентација
Количина на пинови
Водоотпорен
Тип на монтирање
Компатибилен бренд
Слика на производот Објаснување

Вертикално кратко тело водоотпорно USB A-TYPE 100% целосно тестирано водоотпорно, сигурен квалитет, водоотпорен IPX8

Тип на монтирање: НАТОПИ
Ориентација: Вертикално
Количина на пинови: 4
Тип на конектор: USB-A
Водоотпорен: IPX8

Повеќе

Водоотпорен USB 2.0 Женски приклучок женски приклучок женски приклучок IPX8 ВОДООТПОРЕН USB ЏЕК

Тип на монтирање: НАТОПИ
Ориентација: 90° Агол (десно)
Количина на пинови: 4
Тип на конектор: USB-A
Водоотпорен: IPX8

Повеќе

Фабричка директна продажба Водоотпорен USB A-TYPE 100% целосно тестиран водоотпорен и сигурен квалитет Водоотпорен IPX8

Тип на монтирање: НАТОПИ
Ориентација: 90° Агол (десно)
Количина на пинови: 4
Тип на конектор: USB-A
Водоотпорен: IPX8

Повеќе

Водоотпорен USB 2.0 Женски приклучок женски приклучок женски приклучок IPX6 ВОДООТПОРЕН USB ЏЕК

Тип на монтирање: НАТОПИ
Ориентација: 90° Агол (десно)
Количина на пинови: 4
Тип на конектор: USB-A
Водоотпорен: IPX6

Повеќе

Заштитен водоотпорен USB 2.0 приклучок од типот А Женски приклучок водоотпорен степен IPX8

Тип на монтирање: НАТОПИ
Ориентација: 90° Агол (десно)
Количина на пинови: 4
Тип на конектор: USB-A
Водоотпорен: IPX8

Повеќе

Вертикално кратко тело водоотпорно USB A-TYPE со заштитена плоча за тонење 100% целосно тестирана и водоотпорна, сигурен квалитет, водоотпорна IPX8

Тип на монтирање: НАТОПИ
Ориентација: Вертикално
Количина на пинови: 4
Тип на конектор: USB-A
Водоотпорен: IPX8

Повеќе

2 PIN водоотпорен TYPE-C со жица, директна брава со навртка, водоотпорен степен IPX8

Тип на монтирање: НАТОПИ
Ориентација: 90° Агол (десно)
Количина на пинови: 2
Тип на конектор: USB-C
Водоотпорен: IPX8

Повеќе

4 PIN водоотпорна табла TYPE-C со заклучување со завртка, водоотпорна оценка IPX8

Тип на монтирање: SMD
Ориентација: 90° Агол (десно)
Количина на пинови: 4
Тип на конектор: USB-C
Водоотпорен: IPX8

Повеќе

2 PIN водоотпорна жица за заварување од типот TYPE-C со навртка со директно заклучување на школка водоотпорна класа IPX8

Тип на монтирање: НАТОПИ
Ориентација: 90° Агол (десно)
Количина на пинови: 2
Тип на конектор: USB-C
Водоотпорен: IPX8

Повеќе

Тип на табла со 4 PIN Водоотпорен ТИП C Тип преку дупка Водоотпорен степен IPX8

Тип на монтирање: SMD
Ориентација: 90° Агол (десно)
Количина на пинови: 4
Тип на конектор: USB-C
Водоотпорен: IPX8

Повеќе

4 PIN водоотпорен тип на плочка TYPE-C, компатибилен со вграден тип 6 PIN, водоотпорен степен IPX8

Тип на монтирање: SMD
Ориентација: 90° Агол (десно)
Количина на пинови: 4
Тип на конектор: USB-C
Водоотпорен: IPX8

Повеќе

Плоча за мијалник со 2 PIN 2,18мм водоотпорен TYPE-C женски штекер, парче јазик со 4 контакти, водоотпорен степен IPX8

Тип на монтирање: НАТОПИ
Ориентација: 90° Агол (десно)
Количина на пинови: 2
Тип на конектор: USB-C
Водоотпорен: IPX8

Повеќе
 
123456>> Страница 1/8