пробанер

Скрининг на производот1


Брзина
Број на пристаништа
Апликација-Лан
Бравата
Тип на монтирање
Температура
LED
Заштитување
Ориентација
Компатибилен бренд
Слика на производот Објаснување

ARJ11A-MCSI-BA-EKU2 Интегриран филтер од 100M со LED RJ45 конектор

Број на пристаништа: 1X1
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Бравата: Долу
LED : Со LED
Ориентација: 90° Агол (десно)
Компатибилен бренд: АБРАКОН
Тип на монтирање: Низ дупка
Заштитување: Заштитен, EMI прст
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 21.3
Висина на пакетот (мм): 13.4
Ширина на пакетот (мм): 15.9

Повеќе

ARJC02-111006K Кина на големо Cat6 8 пински магнетен приклучок за етернет женски конектор RJ45

Број на пристаништа: 1X1
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Бравата: Долу
LED : Со LED
Ориентација: 90° Агол (десно)
Компатибилен бренд: АБРАКОН
Тип на монтирање: Низ дупка
Заштитување: Заштитен, EMI прст
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 21.3
Висина на пакетот (мм): 13.4
Ширина на пакетот (мм): 15.9

Повеќе

ARJC02-111009D Со LED диоди 100Base-T модуларен приклучок 8 пински женски PCB Џек RJ45 конектор

Број на пристаништа: 1X1
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Бравата: Долу
LED : Со LED
Ориентација: 90° Агол (десно)
Компатибилен бренд: АБРАКОН
Тип на монтирање: Низ дупка
Заштитување: Заштитени
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 21.3
Висина на пакетот (мм): 13.4
Ширина на пакетот (мм): 15.9

Повеќе

ARJ11A-MASA-KT-2 100 Base-T Единечна порта без LED магнетен конектор RJ45 Женски џек

Број на пристаништа: 1X1
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Бравата: Долу
LED : Без LED
Ориентација: 90° Агол (десно)
Компатибилен бренд: АБРАКОН
Тип на монтирање: Низ дупка
Заштитување: Заштитени
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 21.3
Висина на пакетот (мм): 13.4
Ширина на пакетот (мм): 15.9

Повеќе

ARJ11A-MDSN-MU2 етернет приклучок LED заштитен PCB 8P8C Модуларен џек женски конектор RJ45

Број на пристаништа: 1X1
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Бравата: Долу
LED : Без LED
Ориентација: 90° Агол (десно)
Компатибилен бренд: АБРАКОН
Тип на монтирање: Низ дупка
Заштитување: Заштитен, EMI прст
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 21.3
Висина на пакетот (мм): 13.4
Ширина на пакетот (мм): 15.9

Повеќе

ARJ11B-MASAN-MU2 заштитен 8P8C Cat5 Магнетен конектор RJ45 приклучок за мрежна порта

Број на пристаништа: 1X1
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Бравата: Долу
LED : Без LED
Ориентација: 90° Агол (десно)
Компатибилен бренд: АБРАКОН
Тип на монтирање: Низ дупка
Заштитување: Заштитен, EMI прст
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 21.3
Висина на пакетот (мм): 13.4
Ширина на пакетот (мм): 15.9

Повеќе

ARJ11B-MASBC-MU2 100Base-T Единечна порта без LED стек RJ45 конектор

Број на пристаништа: 1X1
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Бравата: Долу
LED : Без LED
Ориентација: 90° Агол (десно)
Компатибилен бренд: АБРАКОН
Тип на монтирање: Низ дупка
Заштитување: Заштитен, EMI прст
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 21.3
Висина на пакетот (мм): 13.4
Ширина на пакетот (мм): 15.9

Повеќе

ARJ11C-MASAA-BA-1LU2 Tab Up 100Base-T Еднопортен RJ45 модуларен приклучок

Број на пристаништа: 1X1
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Бравата: UP
LED : Со LED
Ориентација: 90° Агол (десно)
Компатибилен бренд: АБРАКОН
Тип на монтирање: Низ дупка
Заштитување: Заштитен, EMI прст
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 21.3
Висина на пакетот (мм): 13.4
Ширина на пакетот (мм): 15.9

Повеќе

ARJE-0041 со LED модуларен приклучок 8P8C магнетен етернет RJ45 женски конектор

Број на пристаништа: 1X1
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Бравата: UP
LED : Со LED
Ориентација: 90° Агол (десно)
Компатибилен бренд: АБРАКОН
Тип на монтирање: Низ дупка
Заштитување: Заштитен, EMI прст
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 21.3
Висина на пакетот (мм): 13.4
Ширина на пакетот (мм): 15.9

Повеќе

ARJM11D7-009-AB-CW2 10/100 Base-T Tab UP 8P8C Модуларен со LED диоди Етернет RJ45 Џек

Број на пристаништа: 1X1
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Бравата: UP
LED : Со LED
Ориентација: 90° Агол (десно)
Компатибилен бренд: АБРАКОН
Тип на монтирање: Низ дупка
Заштитување: Заштитени
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 21.3
Висина на пакетот (мм): 13.4
Ширина на пакетот (мм): 15.9

Повеќе

ARJM11D7-009-NN-CW2 со трансформатор 100M RJ45 конектор со 90 степени

Број на пристаништа: 1X1
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Бравата: UP
LED : Без LED
Ориентација: 90° Агол (десно)
Компатибилен бренд: АБРАКОН
Тип на монтирање: Низ дупка
Заштитување: Заштитени
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 21.3
Висина на пакетот (мм): 13.4
Ширина на пакетот (мм): 15.9

Повеќе

10/100/1000Base-T Единечна порта со LED магнетен RJ45 конектор ARJ11E-MBSA-AB-EM2

Број на пристаништа: 1X1
Брзина: 1000 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Бравата: Долу
LED : Со LED
Ориентација: 90° Агол (десно)
Компатибилен бренд: АБРАКОН
Тип на монтирање: Низ дупка
Заштитување: Заштитен, EMI прст
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 21.3
Висина на пакетот (мм): 13.4
Ширина на пакетот (мм): 15.9

Повеќе
 
123456>> Страна 1 / 88