пробанер

Скрининг на производот2


Брзина
Број на пристаништа
Количина на пинови
Тип на монтирање
Температура
Апликација-Лан
Компатибилен бренд
Слика на производот Објаснување

H1102NL Произведено во Кина 16 PIN 10/100 Base-T Lan трансформатор

Број на пристаништа: Единечно пристаниште
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Компатибилен бренд: Пулсот
Тип на монтирање: SMD
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 12.7
Висина на пакетот (мм): 4,95
Ширина на пакетот (мм): 7.25
Количина на пинови: 16

Повеќе

H5004NL 24 пински SMD 1000Base-T Мрежен филтер IC модул за магнетен LAN трансформатор

Број на пристаништа: Единечно пристаниште
Брзина: 1000 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Компатибилен бренд: Пулсот
Тип на монтирање: SMD
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Количина на пинови: 24

Повеќе

H5007NL Единечна порта 1GB 24 пински SMD Ethernet Magnetics Модуларен филтри за џек

Број на пристаништа: Единечно пристаниште
Брзина: 1000 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Компатибилен бренд: Пулсот
Тип на монтирање: SMD
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Количина на пинови: 24

Повеќе

H6062NL Gigabit единечна порта 100/1000 Base-T со PoE Дискретна магнетна мрежа трансформатор

Број на пристаништа: Единечно пристаниште
Брзина: 1000 База-Т
Апликација-Лан: PoE
Компатибилен бренд: Пулсот
Тип на монтирање: SMD
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Количина на пинови: 24

Повеќе

H6096NL 100/1000 Base-T со PoE+ 24 пински мрежен филтер трансформатор

Број на пристаништа: Единечно пристаниште
Брзина: 1000 База-Т
Апликација-Лан: PoE+
Компатибилен бренд: Пулсот
Тип на монтирање: SMD
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Количина на пинови: 24

Повеќе

H7008NL 24 пински SMD 10G LAN трансформаторски мрежен филтер модули

Број на пристаништа: Единечно пристаниште
Брзина: 10 гр
Апликација-Лан: NoN PoE
Компатибилен бренд: Пулсот
Тип на монтирање: SMD
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Количина на пинови: 24

Повеќе

H5084NL/H5084FNL 10/100/1000Base-T единечна порта 24 пински LAN трансформатор IC

Број на пристаништа: Единечно пристаниште
Брзина: 1000 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Компатибилен бренд: Пулсот
Тип на монтирање: SMD
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Количина на пинови: 24

Повеќе

H1164NL ИЦ модули за трансформатор со магнетна мрежа со филтер со 40 пински 100 Base-T

Број на пристаништа: Четири пристаниште
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Компатибилен бренд: Пулсот
Тип на монтирање: SMD
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Количина на пинови: 40

Повеќе

H1234NL/HX1234NL 40 пински SMD 4 порти 10/100 Base-TX LAN трансформаторски модули

Број на пристаништа: Четири пристаниште
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Компатибилен бренд: Пулсот
Тип на монтирање: SMD
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Количина на пинови: 40

Повеќе

H5014NL Двојна порта 1000 Base-T 48 PIN SMD мрежен филтер трансформаторски модул ИЦ

Број на пристаништа: Двојно пристаниште
Брзина: 1000 База-Т
Апликација-Лан: NoN PoE
Компатибилен бренд: Пулсот
Тип на монтирање: SMD
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Количина на пинови: 48

Повеќе

H6080NL 1000 Base-T со POE Dual Port 48PIN Lan Transformer IC модул

Број на пристаништа: Двојно пристаниште
Брзина: 1000 База-Т
Апликација-Лан: PoE
Компатибилен бренд: Пулсот
Тип на монтирање: SMD
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Количина на пинови: 48

Повеќе

H2019NL Произведено во Кина 16 PIN 10/100 Base-T со PoE Lan трансформатор

Број на пристаништа: Единечно пристаниште
Брзина: 100 База-Т
Апликација-Лан: PoE
Компатибилен бренд: Пулсот
Тип на монтирање: SMD
Температура: 40 £ ДО 85 ﹢
Должина на пакетот (мм): 12.7
Висина на пакетот (мм): 4,95
Ширина на пакетот (мм): 7.25
Количина на пинови: 16

Повеќе
 
123>> Страница 1/3